Увага: COVID-19

Тимчасовий порядок 2020-2021

 

Заходи щодо організації освітнього процесу у закладі на період карантину та дотримання протиепідемічного режиму  у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19) у 2020/2021 навчальному році

№ з/п Назва заходу Термін виконання Відповідальні
1 Ознайомити працівників з вимогами нормативних документів  з питань протиепідемічного  забезпечення освітнього процесу в 2020/2021 навчальному році 31.08.2020 Лапунько А.А.
2 Визначити особу, відповідальну за координацію проведення інформаційних заходів з профілактики розповсюдження коронавірусної хвороби 01.09.2020 Лапунько А.А.
3 Провести інструктаж з працівниками закладу з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції 31.08.2020 Лапунько А.А.
4 Провести інструктаж з учнями з питань запобігання поширенню корона вірусної інфекції 01.09.2020 Класні керівники
5 Довести до відома здобувачів освіти порядок руху по школі та входу/ виходу із школи 01.09.2020 Класні керівники
6 Дотримувавтись принципів соціального дистанціювання:

 

·        – відкрити обидва входи до будівлі,

·        – збільшити відстані між партами,

·        – виконати розмітки на підлозі для організованого руху коридорами,

·       -забезпечити відстань між столами в їдальні 1,5м

·       – за сприятливих погодних умов проводити  заняття на відкритому повітрі,

На період карантину Тех..праців

 

Кл.керівн.

Педоренко С.І.

Невідома Л.Ф.

учителі

7 Проводити температурний скринінг працівників закладу На період карантину Манченко .З.О. Письменюк
8 Не допускати до роботи персонал з підвищеною температурою та ознаками інфекційного захворювання. постійно адміністрація
9 Здійснювати моніторинг самопочуття учнів Щоденно Класні керівники
10 Надавати черговому вчителю  інформацію   про учнів, які  не приступили до занять Щоденно

 

До 9.00год

Класні керівники
11 Розробити алгоритм дій на випадок НС (захворювання на коронавірус) До 04.09.2020 Панькова А.М.
12 Облаштувати кімнату (ізолятор) на випадок виявлення  особи з підозрою на KOVID 19    
13 Забезпечити працівників закладу засобами індивідуального захисту На період карантину Лапунько А,В.
14 Забезпечити  санвузли рідким милом та паперовими рушниками постійно Лапунько А,В.
15 Обладнати місця для обробки рук та збору використаних масок і рукавичок На період карантину Тех..праців
16 Організувати питний режим учнів з допомогою використання індивідуальних ємкостей для рідини  постійно Класні керівники
17 Після кожного уроку організувати провітрювання класних кімнат Постійно Класні керівник
18 Після кожного уроку проводити вологе прибирання коридора Постійно Техпраців-ники
19* Після занять   проводити очищення та дезінфекцію всіх поверхонь: парти стільці, столи, дверні ручки Постійно Техпраців-ники
20 Проводити роз’яснювальну роботу із  здобувачами освіти, їх батьками  щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів коронавірусної хвороби (СОVID-19) На період карантину Класні керівник
21 Поновлювати  інформацію щодо поширення KOVID 19 постійно Олексієнко О.М.
22 Заборонити:

 

·       проведення масових заходів (вистав, свят, концертів) за участі дітей з більш, ніж одного класу та за присутності глядачів (відвідувачів);

проведення батьківських зборів (окрім тих, що проводяться дистанційно).

   
23 Запропонувати учням,які мають хронічні хвороби або розлади імунної системи , навчатись дистанційно або екстернатно Серпень – вересень 2020 Гонта В.
24 Дотримуватись встановлених в регіонах один з чотирьох рівнів епідемічної небезпеки – ”зелений”, “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний”. Постійно Пед персонал,

 

здобувачі освіти

25 Здійснювати контроль виконання Тимчасових рекомендацій на період карантину Щоденно  
Організація харчування
26 Ознайомити працівника харчоблоку з вимогами організації харчування в період карантину 01.09.2020 Лапунько А,В.
27 Забезпечити харчоблок антисептиками та засобами гігієни постійно Лапунько А,В.
28 Розробити графік харчування учнів 01.09.2020 Кондратюк
29 Розмістити в їдальні столи на  відстані 1,5метра,  посадкових місць має бути не більше 4-х. постійно Прац.харчоблоку
30 Забезпечити миття рук учнями перед вживанням їжі постійно Кл.керівн.

Поділись сторінкою в: