
Тимчасовий порядок 2020-2021
Заходи щодо організації освітнього процесу у закладі на період карантину та дотримання протиепідемічного режиму у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19) у 2020/2021 навчальному році
№ з/п | Назва заходу | Термін виконання | Відповідальні |
1 | Ознайомити працівників з вимогами нормативних документів з питань протиепідемічного забезпечення освітнього процесу в 2020/2021 навчальному році | 31.08.2020 | Лапунько А.А. |
2 | Визначити особу, відповідальну за координацію проведення інформаційних заходів з профілактики розповсюдження коронавірусної хвороби | 01.09.2020 | Лапунько А.А. |
3 | Провести інструктаж з працівниками закладу з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції | 31.08.2020 | Лапунько А.А. |
4 | Провести інструктаж з учнями з питань запобігання поширенню корона вірусної інфекції | 01.09.2020 | Класні керівники |
5 | Довести до відома здобувачів освіти порядок руху по школі та входу/ виходу із школи | 01.09.2020 | Класні керівники |
6 | Дотримувавтись принципів соціального дистанціювання:
· – відкрити обидва входи до будівлі, · – збільшити відстані між партами, · – виконати розмітки на підлозі для організованого руху коридорами, · -забезпечити відстань між столами в їдальні 1,5м · – за сприятливих погодних умов проводити заняття на відкритому повітрі, |
На період карантину | Тех..праців
Кл.керівн. Педоренко С.І. Невідома Л.Ф. учителі |
7 | Проводити температурний скринінг працівників закладу | На період карантину | Манченко .З.О. Письменюк |
8 | Не допускати до роботи персонал з підвищеною температурою та ознаками інфекційного захворювання. | постійно | адміністрація |
9 | Здійснювати моніторинг самопочуття учнів | Щоденно | Класні керівники |
10 | Надавати черговому вчителю інформацію про учнів, які не приступили до занять | Щоденно
До 9.00год |
Класні керівники |
11 | Розробити алгоритм дій на випадок НС (захворювання на коронавірус) | До 04.09.2020 | Панькова А.М. |
12 | Облаштувати кімнату (ізолятор) на випадок виявлення особи з підозрою на KOVID 19 | ||
13 | Забезпечити працівників закладу засобами індивідуального захисту | На період карантину | Лапунько А,В. |
14 | Забезпечити санвузли рідким милом та паперовими рушниками | постійно | Лапунько А,В. |
15 | Обладнати місця для обробки рук та збору використаних масок і рукавичок | На період карантину | Тех..праців |
16 | Організувати питний режим учнів з допомогою використання індивідуальних ємкостей для рідини | постійно | Класні керівники |
17 | Після кожного уроку організувати провітрювання класних кімнат | Постійно | Класні керівник |
18 | Після кожного уроку проводити вологе прибирання коридора | Постійно | Техпраців-ники |
19* | Після занять проводити очищення та дезінфекцію всіх поверхонь: парти стільці, столи, дверні ручки | Постійно | Техпраців-ники |
20 | Проводити роз’яснювальну роботу із здобувачами освіти, їх батьками щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів коронавірусної хвороби (СОVID-19) | На період карантину | Класні керівник |
21 | Поновлювати інформацію щодо поширення KOVID 19 | постійно | Олексієнко О.М. |
22 | Заборонити:
· проведення масових заходів (вистав, свят, концертів) за участі дітей з більш, ніж одного класу та за присутності глядачів (відвідувачів); проведення батьківських зборів (окрім тих, що проводяться дистанційно). |
||
23 | Запропонувати учням,які мають хронічні хвороби або розлади імунної системи , навчатись дистанційно або екстернатно | Серпень – вересень 2020 | Гонта В. |
24 | Дотримуватись встановлених в регіонах один з чотирьох рівнів епідемічної небезпеки – ”зелений”, “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний”. | Постійно | Пед персонал,
здобувачі освіти |
25 | Здійснювати контроль виконання Тимчасових рекомендацій на період карантину | Щоденно | |
Організація харчування | |||
26 | Ознайомити працівника харчоблоку з вимогами організації харчування в період карантину | 01.09.2020 | Лапунько А,В. |
27 | Забезпечити харчоблок антисептиками та засобами гігієни | постійно | Лапунько А,В. |
28 | Розробити графік харчування учнів | 01.09.2020 | Кондратюк |
29 | Розмістити в їдальні столи на відстані 1,5метра, посадкових місць має бути не більше 4-х. | постійно | Прац.харчоблоку |
30 | Забезпечити миття рук учнями перед вживанням їжі | постійно | Кл.керівн. |